Kapcsolat

Sollux General Kft.

Cím: 9400 Sopron,
Gyertyamártó utca 4.

Központ: +36 99 511 800

Titkárság: Némethné Naisz Erika
+36 99 511 805
titkarsag@sollux.hu

Kereskedelem:
Végerbauer Balázs

+36 70 338 0410 
vegerbauer@sollux.hu

Sinkovits Péter
+36 30 435 1472
sinkovits@sollux.hu

Beépítés: Horváth Tibor
+36 70 338 0406
horvath@sollux.hu

Termelés: Csóka Bálint
+36 30 299 8221
csokabalint@sollux.hu

Nyitvatartás


Nyílászárók

Tágas, világos otthonról álmodozik óriási üvegfelületekkel, csodaszép kilátással, passzív ház minőségű hő- és hangszigetelési képességgel? Szeretné minél közelebb érezni magához a természetet, a zöld növényeket és naphosszat gyönyörködne a kertje szépségében?
A Sollux Premi Door 88 emelő-toló ajtók karnyújtásnyi távolságra hozzák Önhöz a természetet, minden eddiginél szebb, kényelmesebb és élvezetesebb módon.

Azoknak ajánljuk, akik egészséges élettérre, alacsony fűtési költségekre és elérhető árú ablakokra vágynak. A Sollux 76AD ablakokkal jelentősen javítható a lakásban tapasztalt komfortérzet, miközben csökken a fűtésköltség.

Azoknak ajánljuk, akik a legjobb ár-érték arányú ablakot keresik. A Sollux 76MD ablakokkal a passzívház értékhez közeli hő- és hangszigetelés, penészesedésgátló megoldások és hosszabb élettartartam is elérhető, miközben jelentősen csökkenthető a fűtésköltség.

Azoknak ajánljuk, akik modern házat terveznek, amelyben kiemelkedő szerep jut az extra nagy nyílászáróknak, a minél fényesebb otthon elérésének, a passzívház minőségnek megfelelő hő- és hangszigetelésnek és a modern, letisztult formavilágnak. A prémium Sollux 88MD ablakok a legfejlettebb ablaktechnológia szerint készülnek.

Minőségi bejárat ajtók kitűnő ár-érték arányban.
Azoknak ajánljuk, akik modern és tartós bejárati ajtóra vágynak, amely nemcsak éke lehet otthonuknak, de mellette kiváló hő-, zaj- és betörésvédelmet, valamint számos választási lehetőséget garantál. A Sollux 76AD bejárati ajtó a márka legjobb ár-érték arányú terméke.

A tökéletes passzívház minőségű bejárati ajtó. Azoknak ajánljuk, akik modern és letisztult vonalvezetésű bejárati ajtót szeretnének, amely tökéletesen illeszkedik álmaik házához, miközben passzívház minőségű hő- és hangszigetelést biztosít. A Sollux 88MD a márka prémium minőségű bejárati ajtaja.

Letisztult dizájn, nemes egyszerűség. Az AluClip ZERO ajtócsaládunkat azoknak ajánljuk, akik szeretik az egyedi stílust, a nemes egyszerűséget és nem akarnak kompromisszumot kötni a hő- és hangszigetelés kérdésében. Egy időtálló, jövőbe mutatót választás az Ön otthonához.

Készítse el saját bejárati ajtó konfigurációját!


Vissza az előző oldalra!

Sollux General Kft. - Magyar