Kapcsolat

Sollux General Kft.

Cím: 9400 Sopron,
Gyertyamártó utca 4.

Központ: +36 99 511 800

Titkárság: Némethné Naisz Erika
+36 99 511 805
titkarsag@sollux.hu

Kereskedelem:
Végerbauer Balázs

+36 70 338 0410 
vegerbauer@sollux.hu

Sinkovits Péter
+36 30 435 1472
sinkovits@sollux.hu

Beépítés: Horváth Tibor
+36 70 338 0406
horvath@sollux.hu

Termelés: Csóka Bálint
+36 30 299 8221
csokabalint@sollux.hu

Nyitvatartás


Okosotthon rendszerek

3 alkalmazás az Ön mobilján

A Somfy io-homecontrol rendszerekhez 3 különböző alkalmazást fejlesztettünk, amelyekkel, bármikor, bárhonnan, bármilyen eszközről, kényelmesen vezérelheti otthonát. 

A Connexoon Terrace segítségével irányíthatja a teraszberendezések működését, az árnyékolókat, a pergolákat, a Philips HUE világítótesteket, zenét és az időjárás-érzékelőket. 

A Connexoon Acces alkalmazással a kapuk, garázskapuk, bejárati ajtók, riasztóberendezések, Philips HUE világítótestek és zárak működését tarthatja felügyelete alatt. 

A Connexoon Window alkalmazás használatával játszi könnyedséggel kezelheti a redőnyök, a belső árnyékolók, a zsaluziák, a tetőtéri ablakok, a Somfy mozgás-, füst- és nyílásérzékelők, a Philips HUE világítótestek és az időjárás-érzékelők működését.


Programozható árnyékolók

A Click & Go funkcióval egyetlen gombnyomással húzhatja le a redőnyöket és aktiválhatja a riasztót, így mindig biztonságban érezheti magát, családját és otthonát. 

A beállítható forgatókönyveknek köszönhetően az automatizált redőnyök az előre programozott időben nyílnak és záródnak, akkor is, ha Ön éppen nem tartózkodik otthon. A rendszert időzítheti a családi szokásokhoz, az időjárási körülményekhez vagy éppen egyedi hangulatához is.

A jelenlét szimulációs működtetés, az automatikusan mozgó redőnyök és árnyékolók, vagy a szürkületkor felkapcsolódó világítás lakott ház benyomását kelti, így megtéveszti és elriasztja a betörőket.

A beállításokat természetesen a távolból is bármikor és bárhonnan ellenőrizheti vagy irányíthatja. Így otthonát mindig biztonságban tudhatja.


Hangulatos, kényelmes teraszmegoldások

A Somfy io-homecontrollal könnyedén növelheti a teraszon tölthető idő mennyiségét és minőségét. Tűző napsütéskor a rendszer azonnal kitekeri a napellenzőt. Ahogy hül a levegő egyetlen gombnyomással bekapcsolhatja a napellenzőbe szerelt hősugárzót. Viharos szél esetén a szélérzékelő azonnal behúzza a napellenzőt. 

Sőt, akár egyedi hangulatokat is beprogramozhat, így pillanatok alatt teremthet meghitt, árnyékos környezetet. A mobiltelefonja segítségével akár a távolból is bármikor, bármilyen eszközről ellenőrizheti teraszberendezései és világításai helyzetét.


Gombnyomásra működő kapuk, bejárati ajtók és világítás

A Somfy io-homecontrol rendszerrel beprogramozhatja, hogy a bejárati kapu, a garázsajtó a hazaérkezése pillanatában kinyíljon, felkapcsolódjanak a lámpák. Ha pedig leparkolt minden automatikusan bezáródjon. 

A Connexoon Acces rendszerrel vezérelheti a riasztókat, és bárhonnan, bármilyen eszközről, akár a távolból is ellenőrizheti otthona biztonsági beállításait.


Kényelmes megoldás, komfortosabb klíma

Az intelligens io rádiós technológia automatikusan igazodik az időjárási körülményekhez. Nyáron a redőnyök alkalmazkodnak a napsugárzás erősségéhez, télen szürkületkor pedig lecsukódnak, így minimalizálják a hőveszteséget, nyáron az automatikusan nyíló tetőablakok friss levegőt engednek a lakásba.

Gondolta volna? Az időben fel- és lehúzott árnyékolókkal nyáron akár 9 fokkal alacsonyabban tarthatja otthona belső hőmérsékletét, télen pedig akár 10%-kal is csökkentheti a fűtési költségeket.

A Somfy megoldásaival napirendjéhez, szokásaihoz alakíthatja és tökéletesen személyre szabhatja otthona működését.


Biztonságos és stabil

Minden Somfy rendszerhez egyedi, 128 bites kódrendszerrel titkosított egyedi biztonsági kulcs tartozik, amelyet csak Ön tud megváltoztatni. 

A rendszer 868-870 MHZ frekvenciatartományban 3 frekvenciát használ, amelyek közül automatikusan a legjobbat választja ki. Zavar esetén azonnal frekvenciát vált és újraküldi a parancsot. A kétirányú rádiós kommunikációnak köszönhetően mindig azonnal, valós időben kap visszajelzést rendszere működéséről.

A beépített fékkel rendelkező Somfy redőnyök és a merev feltolásgátló kombinációja akár 100 kg felnyomóerőnek is ellenállnak, ami tovább növeli otthona biztonságát.

A Tahoma io box használatával bármikor, bárhonnan ellenőrizheti, mi történik otthon. Egyszerűen csatlakozzon az internetre, adja meg a személyes jelszavát és ellenőrizze berendezései állapotát.


Független, könnyen beszerelhető

Az io-homecontrol termékek kompatibilisek egymással, így a különböző gyártók termékei egyetlen közös rendszeren belül is együttműködnek. Az Easy Sun io távirányítóval öt különböző termékcsoport összesen legfeljebb 15 termékét irányíthatja automatán vagy kézi vezérléssel. 

Lépjen kapcsolatba otthonával!

Kérjen ingyenes, kötelezettségmentes ajánlatot
Somfy io-homecontrol rendszerre!

Beépítést kérek

Kímélje meg magát az árnyékolóbeépítés fáradalmaitól és bosszúságaitól. Bízza a beépítést is profi, tapasztalt szakértőkre! Kérjen ajánlatot a beépítésre is!

Ajánlatot kérek »


Válasszon a Somfy io-homecontrol rendszerekkel kompatibilis Sollux árnyékolókat, garázskapukat és bejárati ajtókat!

Bejárati ajtók
Árnyékolók
Garázskapuk

Kapcsolódó galéria


Vissza az előző oldalra!
Sollux General Kft. - Magyar