Kapcsolat

Sollux General Kft.

Cím: 9400 Sopron,
Gyertyamártó utca 4.

Központ: +36 99 511 800

Titkárság: Némethné Naisz Erika
+36 99 511 805
titkarsag@sollux.hu

Kereskedelem:
Végerbauer Balázs

+36 70 338 0410 
vegerbauer@sollux.hu

Sinkovits Péter
+36 30 435 1472
sinkovits@sollux.hu

Beépítés: Horváth Tibor
+36 70 338 0406
horvath@sollux.hu

Termelés: Csóka Bálint
+36 30 299 8221
csokabalint@sollux.hu

Nyitvatartás


Olcsó okosotthon rendszer - létezik

2021.01.01.

Akár lépésről lépésre is megvalósítható

Ideális esetben az okosház rendszerek kiépítése a ház tervezésével, építésével egyidőben történik. De az okosotthon technológiák fejlődésével ez is jóval rugalmasabbá, egyszerűbbé és utólag is kiépíthetővé vált. 

Ma már a rendszer rádiófrekvencia segítségével kommunikál az egyes eszközökkel. A kiépítése pedig egy okosház rendszerek telepítésével foglalkozó villanyszerelő számára egyszerűen megoldható. A Somfy okosház rendszer nagy előnye, hogy márkafüggetlenül bármilyen, arra alkalmas eszközzel használható. Így nem kell lecserélni a már meglévő berendezéseket sem. A rendszerbe kapcsolt eszközök köre pedig lépésről lépésre bővíthető, az egyedi igényeknek megfelelően.

Igen, lehet olcsó egy okosház rendszer

Néhány éve még az okosotthonok kialakítása nagyon drága volt, ma már azonban léteznek szabványosított megoldások, mint pl. a Somfy okosotthon rendszere. Ugyanakkor bárki számára elérhetők a megfelelő csatlakozási lehetőségek, valamint a wifivel és internetkapcsolattal is rendelkező mobiltelefonok és tabletek. Ez az ideális kombináció az olcsó okosotthon kiépítésének.

Nem csak az okosotthon lesz olcsó, de a működtetés is

A kényelmi funkciók mellett az okosotthonok kiépítésének másik nagy előnye, hogy jóval gazdaságosabb lesz az épület működtetése. A fűtés, hűtés és világítás legideálisabb be- és kikapcsolásával, az időjárási körülményekhez igazodó árnyékolás beállításával ugyanis olyan optimális klímát hozhatunk létre, amivel jelentősen csökkenthető a ház rezsiköltsége.

Az okosotthonokban ezeket a beállítások bármikor, bárhogyan módosíthatjuk, de akár teljesen a mindennapjainkhoz is hangolhatjuk, így a rendszer a különböző berendezések ki- és bekapcsolását, a fűtési rendszer szabályozását és minden beállítást automatikusan elvégez helyettünk.

Mennyibe kerül egy okosotthon rendszer?

A kérdés olyan, mintha azt kérdeznénk, mennyibe kerül egy autó. Az okosotthon rendszerek ára is mérettől, eszközök számától és az elvárt igényektől függően változik. A felső határ természetesen a csillagos ég. Ha azonban csak a fűtést, az árnyékolást esetleg a világítást szeretnénk okosrendszerről vezérelni, az induló költségek néhány százezer forintba kerülnek. 

Használja ki az Somfy akcióját, és tegye kényelmesebbé és biztonságosabbá otthonát a Somfy csomagajánlatainkkal!

Kérjen ajánlatot okosotthona kialakítására »

Olcsó okosotthon rendszer - létezik

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki!

Hozzászólok

!
!
!

!Kötelező elfogadni!


Vissza az előző oldalra!
Sollux General Kft. - Magyar