Kapcsolat

Sollux General Kft.

Cím: 9400 Sopron,
Gyertyamártó utca 4.

Központ: +36 99 511 800

Titkárság: Némethné Naisz Erika
+36 99 511 805
titkarsag@sollux.hu

Kereskedelem:
Végerbauer Balázs

+36 70 338 0410 
vegerbauer@sollux.hu

Sinkovits Péter
+36 30 435 1472
sinkovits@sollux.hu

Beépítés: Horváth Tibor
+36 70 338 0406
horvath@sollux.hu

Termelés: Csóka Bálint
+36 30 299 8221
csokabalint@sollux.hu

Nyitvatartás


Minden, amit az okosházakról tudni kell

2021.01.01.

Hogyan működik egy okosház?

A házban található, rendszerre kötött eszközök ún. rádiófrekvenciás úton kommunikálnak. Az irányítás mobiltelefonról vagy tabletről is néhány érintéssel megoldható. Az intelligens otthonra kapcsolható a fűtés, az árnyékolástechnika, a világítás, a biztonsági rendszerek, a hangszórók, az öntözőrendszer, a bejáratok nyitása és zárása, sőt akár a hangtechnika is. Az, hogy mit lehet az okosház rendszerre kötni, azt a vezérelni kívánt eszközök határozzák meg.

Az okosház rendszernek köszönhetően a ház, a berendezések és a funkciók helyben, de akár a világ bármely pontjáról bármikor vezérelhetők, ellenőrizhetők. Csupán internetkapcsolatra van hozzá szükség.

Okostelefonnal vagy tablettel programozható házak

Az okosház rendszerek vezérlése az elektromos dugaljba építve kommunikál bármilyen, internetkapcsolattal rendelkező mobiltelefonnal és tablettel. A kezelőfelületen látható a ház eszközeinek és helyiségeinek aktuális státusza, amelyeken egyetlen érintéssel eszközönként vagy akár csoportosan is állíthatunk.

Az okosház rendszerekkel nemcsak vezérelni, kontrollálni tudjuk az otthonunk működését, de akár hetekre, hónapokra vagy akár évekre előre beprogramozhatjuk azt, ezzel tovább növelve a kényelmet és az energiahatékonyságot. 

Energiatakarékos, kényelmes és biztonságos

Ugyan első pillantásra leginkább a kényelmi funkciók tűnnek fel, az okosotthonok ennél jóval többet tudnak. A fűtés és a világítás szabályozásával a körülményeknek legoptimálisabb időpontban engedhetjük le vagy fel a redőnyöket vagy vezérelhetjük a fűtést. Ezzel nagyon sok energiát és pénzt spórolhatunk.

A kamera- és beléptetőrendszerek vezérlésével biztonságosabbá tehetjük az otthonunkat. Előre beállított szimulációk segítségével pedig távollétünk alatt is úgy tehetünk, mintha otthon tartózkodnánk. Ilyenkor a rendszer automatikusan mozgatja a redőnyöket, kapcsolja a lámpákat, mintha valóban otthon lennénk. 

A high tech technológiák segítségével pedig valóban kényelmesebbé tehetjük a mindennapokat, legyen szó a hangrendszerről, az automata öntözőrendszerszerről vagy akár kávéfőzésről.

Egy rendszer minden eszközhöz - ez a Somfy 

A Somfy okosotthon rendszerek nagy előnye, hogy egyetlen rendszerből vezérelhető az egész ház működése. Márkafüggetlenül minden, arra alkalmas eszköz a rendszerre köthető. Sőt, akár utólag is bővíthetjük, tovább okosíthatjuk otthonunkat. 

Az egyedi igényekhez igazodva, 3 különböző mobilra és tabletre letölthető applikációról vezérelhető a rendszer.

A Connexoon Terrace segítségével irányítható a teraszberendezések működése, az árnyékolók, a pergolák, a Philips HUE világítótestek, zene és az időjárás-érzékelők.

A Connexoon Acces alkalmazással a kapuk, garázskapuk, bejárati ajtók, riasztóberendezések, Philips HUE világítótestek és zárak működését tarthatjuk felügyeletünk alatt.

A Connexoon Window alkalmazás használatával pedig játszi könnyedséggel kezelhetők a redőnyök, a belső árnyékolók, a zsaluziák, a tetőtéri ablakok, a Somfy mozgás-, füst- és nyílásérzékelők, a Philips HUE világítótestek és az időjárás-érzékelők működése.

Ön is okosház rendszerről álmodik? Segítünk a megvalósításban!

Tudjon meg többet a Somfyról itt »

Minden, amit az okosházakról tudni kell

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki!

Hozzászólok

!
!
!

!Kötelező elfogadni!


Vissza az előző oldalra!
Sollux General Kft. - Magyar