Kapcsolat

Sollux General Kft.

Cím: 9400 Sopron,
Gyertyamártó utca 4.

Központ: +36 99 511 800

Titkárság: Némethné Naisz Erika
+36 99 511 805
titkarsag@sollux.hu

Kereskedelem:
Végerbauer Balázs

+36 70 338 0410 
vegerbauer@sollux.hu

Sinkovits Péter
+36 30 435 1472
sinkovits@sollux.hu

Beépítés: Horváth Tibor
+36 70 338 0406
horvath@sollux.hu

Termelés: Csóka Bálint
+36 30 299 8221
csokabalint@sollux.hu

Nyitvatartás


Blog

Mennyibe kerül az ablakcsere? Ez a leggyakrabban elhangzó kérdés, amit a vevőink feltesznek. A válasz azonban természetesen nem lehet ennyire egyszerű. Hiszen az ablakcsere árát és költségeit az igények, az elvárások és természetesen a vevő rendelkezésre álló költségkerete is befolyásolja. Azt szoktuk javasolni, hogy a lehetőségekhez mérten célszerű mindig a legjobb ár-érték arányú nyílászárót választani.

De melyik ablak lesz az, és hogyan lehet mégis kiszámolni a várható költségeket? Segítünk megválaszolni.

Kit ne csábítanának a gombnyomásra működő redőnyök, a bárhonnan ellenőrizhető kamerarendszer vagy a pontosan a megérkezéskor automatán kinyíló garázskapu? Az okosház rendszerek évtizedek óta a luxusotthonok kellékei, a technika fejlődésével azonban az árak már jóval barátságosabbak, így már szinte bárkinek lehet okosotthona.

Az okosotthonokat legtöbbször a fényűző, luxusigényeket kielégítő családi házakhoz társítják, az intelligens otthon technológiák és eszközök fejlődésével azonban az árak földközelbe értek, és ma már akár társasházi lakásokban is megvalósítható néhány százezres költséggel számolva.

Egy családi ház építésekor óriási költséget jelenthet a nyílászárók kiválasztása és beszerelése. Talán ezért is követik el sokan az ablakvásárlás legnagyobb hibáit. Pedig nem kell feltétlenül választani az olcsó és minőségi ablakok között. Érdemes inkább az ésszerűség határain belül mozogva, a minőség és az ideális ár-érték arány (Sollux 76MD ablak) tengelyen mozogva dönteni.

Új építés esetén az egyik legfontosabb kérdés a nyílászárók kiválasztása, hiszen akár a költségvetés 12%-át is kiteheti az ajtók és ablakok ára. De mi alapján válasszunk? Az alumínium vagy a műanyag nyílászáró lesz tartósabb, ár-érték arányban a jobb vagy a szebb? Összeszedtük a döntéshez szükséges legfontosabb szempontokat, hogy segítsünk Önnek.

Nincs annál bosszantóbb, amikor végre helyükre kerülnek az új ablakok, tökéletes a hőszigetelés, de rövidesen megjelennek azok a bizonyos csúnya, mérgező, zöld foltok a falon. A penészesedés gyakori probléma lehet műanyag ablakok beszerelését követően, szerencsére azonban létezik egyszerű és ingyenes megoldás: a rendszeres szellőztetés.

Az új ablakok vásárlása egy komoly és megalapozott döntést igénylő feladat, hiszen az ablakainkat nem néhány évre választjuk, nagyban befolyásolják majd otthonunkban érzett klímát, hatással lesznek a havi rezsiköltségeinkre és napi szinten használjuk majd őket.

Összegyűjtöttük az ablakvásárláskor leggyakoribb hibákat, amiket Ön SOHA ne kövessen el!

Az egyre növekvő fűtési költségek miatt egyre több lakás- és háztulajdonos tartja fontosnak a korszerű nyílászárók beszerelését. Emellett a komfortosabb otthon és a hatékonyabb hőszigetelés miatt is egyre többen választanak modern árnyékolókat. De milyen szempontokat kell figyelembe venni az árnyékolók vásárlásakor, mire érdemes leginkább odafigyelni? Összegyűjtöttük.


Vissza az előző oldalra!

Sollux General Kft. - Magyar