Válasszon a menüből!

Ablakkönyöklőink

Korábban az ablakkönyöklőket egyszerűen a fal védelmére használták. Ma már az ablakkönyöklő ennél többet jelent. Kialakít egy belső hangulatot, kellemes közérzetet biztosít és nyugalmat áraszt. A színek széles választéka és a felület kiképzése minden egyes ablakkönyöklőnek egyediséget kölcsönöz. Ma már midnen külső és belső építészeti stílushoz - szépsége révén - harmonikusan illesztehtő.
helopal

belső és külső ablakkönyöklő

A legjobb U érték a külső ablakkönyöklők közül!!!

A helopal ablakkönyöklők 80% márványporból műgyanta hozzáadásával válnak megformált öntöttmárvány lapokká. Természetes szépsége és nemes egyszerűsége mellett további előnyei is vannak más anyagokkal szemben.

A helopal kiváló tulajdonsága, hogy pórusmentességének köszönhetően a felület ellenálló, nem foltérzékeny, könnyű tisztán tartani, a háztartásban használatos vegyszereknek ellneáll és tapintása meleg érzetet kelt.

A színek széles választéka, a fényes és strukturált felületképzés semmilyen igényt nem hagy kielégítetlenül.

A legjobb U érték a külső ablakkönyöklők közül!!!
     
helolit

a belső ablakkönyöklő

Aki a belső ablakkönyöklőknél a professzionális megoldást keresi, az a helolitot fogja választani. A természetes és a különleges igények nem mondanak egymásnak ellent.

Egyaránt alkalmazható új építés és felújítás esetén. Hat különböző színkombinációja révén bármely belső tér ízléses eleme lehet. A helolit erős, különleges víztaszító, laminált faforgács lapból készül. Attraktív színösszeállítása és könnyű tisztíthatósága a lakberendezés slágerévé teszi.

belső ablakkönyöklő
     
helotop

a külső ablakkönyöklő

A tűzihorganyzott acéllemezből készült helotop ablakkönyöklő háromféle színben kapható. A helotop ablakkönyöklőnek jó az ellenállóképessége a környezeti hatásokkal szemben. A vízvédelmet az oldalsó és a hátsó élzáró profilok biztosítják. Minimális hőmozgás és hosszú élettartam jellemzi.
tűzihorganyzott acéllemezből készült helotop ablakköbnyöklő
     

Remek ár / érték arányt képviselnek belső téri műanyag könyöklőink.

Az újrahasznosított műanyag profilból készített könyöklő egy ellenálló fóliavédelmet kap, mely párkányunkat tartóssá, a felületi sérülésekkel szemben ellenállóvá, valamint könnyen tisztíthatóvá teszi.

belső téri műanyag könyöklőink