Válasszon a menüből!


KBE system

Sollux ELIT nyílászárók

     

A KBE System_70mm profilrendszerből készült nyílászárók döntően hozzájárulnak otthoni kényelemérzetéhez. Könnyű kezelhetőség, biztonság és magas komfortérzet jellemzi, ami igazán megnöveli otthona értékét.

Ezért a nyílászárói kiválasztásánál kompromisszumok nélkül döntsön azon megoldások mellett, melyeket a fentiekben vázolt előnyök figyelembevételével hoztak létre.

A Sollux ELIT nyílászárócsalád a technika legújabb ismeretei szerint lett kifejlesztve. Az igényes építtetők, kivitelezők nyílászárókkal szemben támasztott legkényesebb igényeit is kielégíti.

 
Sollux SELECT nyílászárók

 • 5 légkamra, fokozott hő- és hangszigetelés (Uw=1,3W/m2K)
 • 70mm-es beépítési mélység
 • síkban eltolt szárnykialakítás
 • fokozottan hőszigetelő üvegezés (Uw=1,0W/m2K)
 • világoszürke gumitömítés (színes profilnál fekete)
 • többféle színben, faerezet mintával is
 • Roto NT biztonsági vasalattal
 • hibás működtetésgátlóval és résszellőzőtetővel szerelve

Amiért érdemes a Sollux ELIT nyílászárókat választania.

 

 

 
Ugye Ön sem szeret festeni?


 • A Sollux nyílászárók mindegyike időtálló felületű, mely egyáltalán nem igényel festést! Választásánál vegye figyelembe azt a költségmegtakarítást is, amit a rendszeres festés, felületkezelés elhagyásával elérhet.
   
arrow Nem szereti a betörőket? Nincs egyedül.

 • Mindhárom nyílászárócsaládunk (ELIT, TOP, SELECT)nagy előnye a biztonság. A nagyobb beépítési mélység (70mm) lehetővé teszi az erősebb üvegek használatát. Az ablaktokban mélyen ülő biztonsági vasalatok használatával, a kiemelés elleni védelem fokozható.

   
arrow Szeretné megőrizni otthona csendes, nyugodt atmoszféráját?

 • A megnövelt beépítési mélység lehetővé teszi, hogy 5 szigetelő légkamrára legyen a műanyag profil felosztva. Mindezek mellett vastagabb, hangszigetelő üvegek is a szerkezetbe építhetők, melyek felveszik, illetve megakadályozzák a hanghullámok terjedését. A hangszigetelés fontosságáról bővebben olvashat a "Jó tudni" oldalon.
   
arrow Háza stílusát Ön határozza meg, mi pedig adjuk a többit!

 • Ha szereti a különleges formákat és színeket, megtalálta az ideális partnert elképzelései megvalósításához. Nyílászáróink forma és színválasztéka bőséges, Önnek csak ki kell választani és mi legyártjuk.

  Választhat faerezetes Renolit fóliáink közül, fautánzatú vagy homogén színeket. A fokozott UV stabilitásnak köszönhetően ablaka évtizedekig bizonyítja választása helyességét.
   
arrow Olyan környezetben él, amely műemlékvédelem alatt áll?

 • Lakása ablakai megvetemedtek, rosszul szigetelnek és szeretné kicserléni, hogy ne az utcát fűtse az egyre drágább energiával.

  A környék, az ablakok kiosztása viszont irányt szab Önnek a kialakításban, mert meg kell tartani a külső homlokzat megjelenését. Nyílászáróinknak ez sem jelent problémát.

  Üvegközti vagy az üvegfelületre ragasztott osztásainkkal új ablaka - amellett, hogy tökéletesen szigetel - megőrzi a régi ablak megjelenési formáját és egyáltalán nem fog eltérni a homlokzattól.
   
arrow A huzatmentes otthon nem elérhetetlen többé.

 • Kiválasztottuk a megfelelő profilt és hozzá a legjobb üveget, de még nem dölhetünk nyugodtan hátra, hisz az egész mit sem ér, ha az ablak záródása nem megfelelő. Nyílászáróink tökéletes záródásáról a Roto NT vasalatcsalád gondoskodik.

  A több ponton záródó vasalat által a szárny záródása a tokhoz kifogástalan, a dupla gumitömítésnek is köszönhetően teljesen kizárhatjuk a hideget és a zajt. A résszellőző vasalatnak hála, mit sem kell aggódnia, hogy a tökéletes záródás a falak gombásodásához vezethet, hisz egy egyszerű kilincsmozdulattal ablakunk résnyire buktatható és így az értékes energia sem vész el.

  A Roto NT vasalatról bővebben olvashat az "Jó tudni" oldalon.